Kindertandarts Den Haag

Wij staan voor uw kinderen klaar.

kindertandarts den haag

Direct contact

070-381 4141

Kindertandheelkunde

Voor kinderen is het belangrijk om in de groei te zorgen voor een schoon en gezond gebit. Als u vroeg begint met het leren van de juiste manier om tanden te poetsen en met regelmaat naar de tandarts gaat zal uw kind daar levenslang profijt van hebben.

Onze kindertandarts is gespecialiseerd in kindertandheelkunde en geeft kinderen altijd de extra aandacht die ze nodig hebben. Er wordt wat langer de tijd genomen om uw kind op zijn/haar gemak te stellen en de behandeling wordt op een speelse en leerzame manier uitgelegd.

De kindertandarts zal ook de poetstechnieken doornemen met uw kind en er verder alles aan doen om een tandartsbezoek zo aangenaam mogelijk te maken.

Het eerste bezoek aan de kindertandarts

Zodra uw kind 3 jaar is geworden adviseren wij uw kind mee te nemen voor controle. Zo kan uw kind al vroeg wennen aan de kindertandarts en kunnen we het melkgebit vanaf het begin goed in de gaten houden om problemen te voorkomen. Om ervoor te zorgen dat uw kinderen zich niet vervelen in de wachtruimte hebben we voor wat speeltjes en afleiding gezorgd. Gelukkig wordt u wel bij ons altijd snel geholpen!

Zorg goed voor uw gebit

Is uw kind bang voor de tandarts?

Vindt uw kind het eng om naar de tandarts te gaan? Dit komt vaker voor en we houden hier natuurlijk altijd rekening mee. Het is juist goed als u dit van te voren aangeeft zodat de kindertandarts extra aandacht geeft voor angstbegeleiding. Door een persoonlijke benadering zorgt de kindertandarts om de angst te verminderen bij uw kind. Door vervolgens op een speelse manier naar een gezond gebit te werken kunnen we samen met uw kind de angst voor de tandarts wegnemen.

Wilt u zich bij onze praktijk inschrijven?

Vul het formulier in

Na het indienen van het formulier nemen wij binnen 1 werkdag contact met u op

Inschrijfformulier
Wanneer bent u voor het laatst gezien door een tandarts?