Spoed tandarts Den Haag

Wij staan direct voor u klaar.

wortelkanaal behandeling

Direct contact

070-381 4141

Spoed tandarts Den Haag

Krijgt u te maken met een spoedgeval maar staat u nog niet ingeschreven? Geen probleem! Met spoedgevallen behandelen we ook patiënten die nog niet in ons systeem staan. U kunt vaak heel snel bij ons terecht. Door onze ruime openingstijden zijn wij een veel bezochte spoed tandarts in Den Haag.

Doordat wij met veel mondzorgverleners in de praktijk in samenwerking zijn, kunnen wij veel behandelingen bij Haagse Hout Tandartsen zelf uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan behandelingen zoals een wortelkanaalbehandeling, een chirurgische ingreep aan de kaak of het verwijderen van tanden of kiezen. Als u vanuit een spoedgeval wordt geholpen is het wel zo fijn om niet te worden doorverwezen maar direct te kunnen worden geholpen door één van onze eigen mondzorgverleners.

Weekend tandarts in Den Haag

In tegenstelling tot andere tandartspraktijken hanteren wij soepele openingstijden. Zo zijn wij alleen gesloten op zondag. En dat is prettig, want zo kunt u met een spoedgeval op een doordeweekse dag ook in het weekend op zaterdag terecht bij onze mondzorg specialisten. Zo heeft u toch nog de mogelijkheid om buiten kantooruren een bezoek te brengen aan de tandarts.

Wanneer is het verstandig om een spoed tandarts bellen?

Bent u er niet zeker van of de ernst van uw situatie wel dringend genoeg is? Er zijn complicaties die kunnen worden uitgesteld, maar wij raden u aan om bij de volgende gevallen een tandarts te raadplegen;

  • Wanneer er een tand is uitgevallen (het liefst binnen 1 uur tijd)
  • Wanneer er sprake is van een loszittende tand
  • Er zich een ondegelijke pijn voordoet aan de kies
  • Er een kroon, brug of vulling uit is gevallen
  • Of wanneer er sprake is van een nabloeding na een behandeling bij de tandarts

Voor meer informatie kunt tijdens onze werktijden ook altijd telefonisch contact met ons opnemen

070-3814141

De spoed tandarts in Den Haag bij angst

Wij hopen u en uw kind te kunnen helpen om de angst voor de tandarts zoveel mogelijk te kunnen beperken. Zowel als voor de reguliere controles als de spoed tandarts. Zo kunt u voorafgaand uw angst met ons bespreken met onze ervaren mondzorgverleners. Ook gebruiken we verschillende manieren om u of uw kind te helpen met ontspannen. Wij willen er alles aan doen om het probleem zo snel mogelijk te verhelpen.

Bent u of is uw kind bang voor de tandarts? Geen probleem. De behandeling wordt dan uitgevoerd door een tandarts die hierin is gespecialiseerd.

Na de spoedbehandeling

Mocht u inderdaad in behandeling zijn geweest wegens een spoedgeval willen wij u er op attenderen dat de lijst voor nieuwe patiënten open staat.
Ons team van mondzorgverleners staat vanzelfsprekend ook na de spoedbehandeling voor u klaar. Wij nemen nog nieuwe patiënten aan.

Wij houden rekening met uw angst voor de tandarts

Doordat wij de behandeling op een speciale manier aanpakken hebben wij veel patiënten al af weten te helpen van hun angst.

  • Wij leggen iedere stap rustig uit.
  • Uw behandeling zal worden uitgevoerd door een tandarts die gespecialiseerd is in angst begeleiding.
  • Wij kunnen de behandeling onder narcose uitvoeren wanneer er sprake is van extreme angst.
  • Wij nemen uitgebreid de tijd voor u.
  • Door de moderne technieken kunnen wij de behandeling pijnloos uitvoeren.

Pijnloze behandelingen

Maakt u zich geen zorgen! De behandeling zal door middel van innovatieve technieken volledig pijnloos uitgevoerd worden.

Een vertrouwd gezicht

Wederzijds vertrouwen vinden wij belangrijk! Daarom vinden wij het ook belangrijk dat wij veel van de mondzorg onder één dak kunnen aanbieden. Daardoor ziet u steeds de zelfde gezichten in uw vertrouwde omgeving. Veel van onze patiënten ervaren dit als zeer prettig. Mocht er tijdens de periodieke tandarts controle blijken dat u behandeld moet worden door een mondzorgverlener zoals bijvoorbeeld de endodontoloog, dan kunt u binnen de praktijk vaak dezelfde dag terecht zonder dat u hoeft worden doorverwezen naar een andere praktijk of specialist. Wij zullen er altijd zorg voor dragen dat u tijdens de zelfde afspraak nog direct terecht kunt bij de tandarts zonder een nieuwe afspraak te hoeven maken.